topfc

Laatste Nieuws

ALV
Algemene ledenvergadering
De ALV zal gehouden worden op Zaterdag 3 februari 2018 van 13.30 tot 20.00 uur. Locatie de Roskam Achterveld. Programma invulling volgt nog.

Forum
Het forum is vanaf 12 januari 2018 weer beschikbaar.

Foto album
Nieuwe foto's van het Erelidtreffen, Ardennen rit en NVT Woerden zijn gepubliceerd. Ben je benieuwd neem dan een kijkje!

Spare part list
Onder website titel "werkplaats" vind je de spare parts list. De list is opgebouwd in een pdf structuur. Zoek je een technisch artikel, ga dan naar de juiste categorie of geef in Acrobat reader een zoekopdracht.Heb je een belangrijk artikel die in een categorie kan worden opgenomen, stuur deze dan in PDF vorm naar de webmaster.

Carterontluchting van Maarten Leys
Maarten Leys schreef in De Visstaart 234 hoe hij een eigen carterontluchting bouwde op zijn Venom special.
Hij noemt zijn ontluchting simpelweg “potje”.
Om te beginnen las Maarten vakliteratuur erop na, hij keek naar de ontluchting van zijn Moto Guzzi V7 Sport en ontwierp tenslotte zijn eigen carterontluchting.
De afmetingen van het potje werden aangepast aan de beperkte ruimte tussen olietank en batterijhouder.

Voor meer info lees het artikel in Visstaart 234, kijk op pagina filmpjes of neem contact op met Maarten tel 040-2810872

 

Passie voor motorracen

 Velo lid Joop van Brecht neemt op 82 jarige leeftijd afscheid van het motorracen. Bekijk hier zijn verhaal en het boek wat joop heeft gemaakt.

Mededelingen van de webmaster

Wat is het Velocette internetforum?
Het Velocette internetforum bezoek je om met elkaar over favoriete Velo onderwerp te praten, of om de mening van type specialisten te vragen over een of ander. Of soms gewoon als tijdverdrijf.Hoe werkt het Velocette forum ?

Het velocette forum-discussie werkt ongeveer zo: je wilt een discussie starten of vraag stellen. Hiervoor pak je een "nieuw bericht",wat je een duidelijke onderwerp geeft.
Je plaatst de vraag en je verzend het bericht. Iemand anders komt op het forum, ziet je vraag, en reageert daarop: hij plaatst met een nieuw bericht; zijn reactie onder het jouwe.
Nog even later weer iemand. Jij gaat zelf regelmatig langs bij "jouw bericht" en leest de nieuw toegevoegde reacties, reageert daar weer op, en zo ontstaat een compleet gespreksonderwerp met een keten van samenhangende berichten.Hoe kan ik mij aanmelden als lid ?

Als je naar de website gaat van de Velocette club klik je op forum. Er verschijnt een forum scherm. Klik op de button registreren. Er verschijnt een registratie scherm.
Nu kun je jezelf registreren met een gebruikersnaam en wachtwoord. Naam en wachtwoord mag je zelf bepalen.
De webmaster kijkt daarna of je als Velo lid geregistreerd staat en keurt de registratie goed.
Je krijgt van de webmaster een mailbericht. Daarna kun je inloggen en gebruik maken van de diensten.

Op het Velocette forum hebben 39 leden (ongeveer 10%) zich nu aangemeld.

Heb je dit nog niet gedaan doe dan een mail naar de mediacommissaris.