topfc

Laatste Nieuws

Rittenkalender

6 mei
LE V Voorjaarsrit (Krimpenerwaardrit) Organisatie Andries de Waard.
Verzamelen om 10.30 uur , koffie of thee. Opperduit 324 2941 AP Lekkerkerk. Voor mensen, die met een auto met aanhanger komen, is er parkeerruimte op het erf (boerderij Opperduit 326).

Om 12 uur vertrek voor de 80 km rit door de Krimpenerwaard, welke zal gaan over de rivierdijken en door de polder langs de voormalige zelfstandige gemeenten van de huidige gemeente Krimpenerwaard. Er rijdt een bezemwagen mee. Aanmelding via de mail i.v.m. de catering

27 mei
Zomerrit (Dijkenrit door Noord-Brabant en Gelderland). Organisatie Emiel en Don van Grunsven.
10.30 uur verzamelen, locatie Den Dam 2 5358NZ Huisseling.
Vertrek 11.30, ongeveer 3 uur rijden.

Spare part list
Onder website titel "werkplaats" vind je de spare parts list. De list is opgebouwd in een pdf structuur. Zoek je een technisch artikel, ga dan naar de juiste categorie of geef in Acrobat reader een zoekopdracht.Heb je een belangrijk artikel die in een categorie kan worden opgenomen, stuur deze dan in PDF vorm naar de webmaster.

Passie voor motorracen

Velo lid Joop van Brecht neemt op 82 jarige leeftijd afscheid van het motorracen. Bekijk hier zijn verhaal en het boek wat joop heeft gemaakt.

Mededelingen van de webmaster

Wat is het Velocette internetforum?
Het Velocette internetforum bezoek je om met elkaar over favoriete Velo onderwerp te praten, of om de mening van type specialisten te vragen over een of ander. Of soms gewoon als tijdverdrijf.Hoe werkt het Velocette forum ?

Het velocette forum-discussie werkt ongeveer zo: je wilt een discussie starten of vraag stellen. Hiervoor pak je een "nieuw bericht",wat je een duidelijke onderwerp geeft.
Je plaatst de vraag en je verzend het bericht. Iemand anders komt op het forum, ziet je vraag, en reageert daarop: hij plaatst met een nieuw bericht; zijn reactie onder het jouwe.
Nog even later weer iemand. Jij gaat zelf regelmatig langs bij "jouw bericht" en leest de nieuw toegevoegde reacties, reageert daar weer op, en zo ontstaat een compleet gespreksonderwerp met een keten van samenhangende berichten.Hoe kan ik mij aanmelden als lid ?

Als je naar de website gaat van de Velocette club klik je op forum. Er verschijnt een forum scherm. Klik op de button registreren. Er verschijnt een registratie scherm.
Nu kun je jezelf registreren met een gebruikersnaam en wachtwoord. Naam en wachtwoord mag je zelf bepalen.
De webmaster kijkt daarna of je als Velo lid geregistreerd staat en keurt de registratie goed.
Je krijgt van de webmaster een mailbericht. Daarna kun je inloggen en gebruik maken van de diensten.

Op het Velocette forum hebben 40 leden (ongeveer 10%) zich nu aangemeld.

Heb je dit nog niet gedaan doe dan een mail naar de mediacommissaris.