Registratieovereenkomst

Lees de gedrags regels voor het Velocetteclub Nederland forum aandachtig.

Spammen

Onder SPAM valt voornamelijk; Schelden, racistische uitspraken, beledigingen, het uitlokken van... e.d. Ook het plaatsen van links naar ongewenste sites valt hieronder.

Maar ook onnodige irritante doelloze berichtjes... Hier gaan we op letten. Ga geen onnodige berichten schrijven of over een compleet ander onderwerp praten als waar het topic voor bedoeld is. Als het over het weer gaat, gaat het over het weer, punt. Omdat het anders heel lastig is bij te houden en vervelend is als je ergens gaat lezen en er eigenlijk niets nuttigs gemeld is.
Ook is het niet de bedoeling dat je meerdere posts achter elkaar post. Ben je iets vergeten om in je post te zetten, of wil je toch nog ergens op reageren, gebruik dan je edit knop, te vinden onder Modify.

Expliciet materiaal, copyright e.d.

Spreekt voor zich, je mag geen ranzige, racistische of pornografische beelden plaatsen, of links die er naar toe leiden. Let ook op dat je geen illegale dingen op ons forum plaatst, zoals links naar film downloads, warez (illegale programma's e.d.) of stukjes nieuws rechtstreeks van een andere site kopiëren zonder bronvermelding + toestemming. Reclame maken voor zaken die niks te maken hebben met de Velocette Club vallen onder spam en na herhaling verwijderen we je uit de ledenlijst.

Netheid forum

Wij doen ons best om te zorgen voor een net forum, en wij verwachten dat jullie dat ook doen. Dit houd in dat je een nette titel voor een nieuw aangemaakt topic verzint, let op je schrijftaal, en niet onnodig slecht gaat spellen. Voor de titels van nieuwe topics houd dit in dat je géén caps gebruikt, goed spelt en niet meer dan 1 leesteken achter elkaar typed (!, ? etc.). En je begint een titel natuurlijk met een hoofdletter.

Overtreed je meerdere malen een van deze regels waarschuwen wij je, hooguit 2 keer, blijf je in herhaling vallen zoeken we een oplossing om te voorkomen dat jij dit nog doet, maar wij verwachten van de Velocette Club leden geen problemen dus dit zal niet van toepassing zijn.

Signatures

Het is toegestaan max. 1 plaatje in je signature te gebruiken. Je signature (plaatje) mag niet te groot zijn. Daarnaast mag je nog hooguit 4 regeltjes tekst onder je plaatje (of erboven) gebruiken, van normale grootte. Dit doen we omdat er nu steeds grotere signatures worden gebruikt en dat zorgt ervoor dat het forum onoverzichtelijk wordt, en het oogt lelijk. We houden ongeveer de grootte aan van onze trophycards (425x150 pixels). Mocht je signature te groot zijn, wordt deze aangepast of verwijderd en daar krijg je dan bericht over.

Wel wil ik jullie vragen erop te letten dat je niet teveel spammed, dit zorgt namelijk voor veel irritaties en voor een hoop troep op ons forum, en dat willen we niet.

Let op: overtreed je 3x één van deze regels (dus na 3 waarschuwingen) heb je een ban van maar liefst één week te pakken, laat dit dus niet gebeuren! Wij staan er ook absoluut niet op te wachten. Een moderator/hoofd-moderator/admin behoud altijd het recht af te wijken van deze regels indien hij/zij daar reden tot ziet!

Alvast bedankt voor de medewerking!

Groeten, de beheerders.