Nieuws

Website

De website wordt in een nieuw jasje gestoken. Technisch gezien wordt er een flinke stap gemaakt. De site is sneller, makkelijker in gebruik (ook mobiel) en kan er weer voor jaren tegen aan. Bovendien zijn er nieuwe pagina’s met lekkere leesvoer (check de geschiedenis-pagina) Veel plezier!

ALV van 2 februari

Een druk bezochte ledenvergadering, met een mooi technisch verhaal van Piet zijn Thructon-racer.

Thructon

Erelid treffen

Het erelidtreffen gaat dit jaar niet door. Er is met Claire en Phil Bleazey contact opgenomen en ook voor hun lukt het door corona-toestanden nu niet om naar te Frankrijk, dus het Erelidtreffen op 3,4 en 5 juli wordt uitgesteld naar volgend jaar.

Technische middag

Wegens de Corona perikelen wordt er een nieuwe datum gepland. Thema blijft versnellingsbak, verzorgd door Maarten Hoogenbosch en Martie Spekkink. Locatie De Moespot, Jan van Arkelweg 6, 3791 AC Achterveld

Maarten neemt zijn 500cc racer mee en twee versnellingsbakken om de verschillen aan te geven, Martie gaat wat dieper in op de afstelling van de Velo bakken.

Leden

De velocetteclub heeft nieuwe leden mogen verwelkomen. We hebben nu 148 leden. De clubactiviteiten vind je op de website onder agenda.

Ook de overige activiteiten kun je daar vinden. Informatie omtrent brandstoffen kun je vinden onder Fehac.